Securitas security Denmark

Angajatul Lunii August

In spatele valorilor companiei, stau oameni care zilnic promoveaza aceste lucruri si care se pot descrie, simplu, prin: Integritate, Vigilenta si Ajutor.

In luna August a acestui an, domnul Darlea Florin, agent de securitate din zona de Vest, a devenit Angajatul Lunii, dand dovada constant de integritate si implicare.

Colegul nostru este un agent exemplu care isi indeplineste sarciniile de serviciu cu brio. Este atent, implicat, devotat si raspunde prompt solicitariilor aparute. Beneficiarul il aperciaza, numindu-l: “profesionist si de incerdere”.  Are aproape lunar prinderi, prin care demonstreaza arentia sporita si integritatea de care da dovada.

Lucreaza in cadrul companiei de aproape 10 ani, inca de cand Securitas se lansa pe piata din Romania, reusind sa creasca impreuna cu firma.

Experiena si promptitudinea in executarea sarcinilor de serviciu, si-au spus cuvantul, la fiecare incercare la care domnul Darlea a fost supus.

Ii multumim domnului Darlea Florin pentru faptul ca zilnic ne demonstreaza ca “Oamenii Fac  Diferenta” si intregii echipe Area Vest pentru implicare.