Securitas security guard Chicago

Angajatul Lunii August

In urma activitatii desfasurate in luna august si nu numai, domnul Badea Dumitru, sef de tura la Baneasa Shopping City, ne-a demonstrat ca seriozitatea si implicarea dau mereu rezultate, atunci cand iti doresti sa faci diferenta, motiv pentru care, colegul nostru a fost desemnat Angajatul Lunii August.

Cu o vechime de aproape 7 ani in acest domeniu, domnul Dumitru s-a remarcat prin adoptarea unei atitudini pozitive la derularea unui spectru foarte larg de activitati, de asemenea, a demonstart o buna cunoastere a regulilor si a legislatiei in vigoare, luand tot timpul cele mai bune decizii.

Implicarea sa constanta in activitatea din obiectiv, devotamentul fata de companie, buna colaborare cu beneficiarul, dar si pregatirea agentilor din subordine sunt cateva dintre lucrurile de care angajatul nostru ne face sa fim mandri.

In acest an, a ajutat la stingerea unui incediu izbucnit in cadrul unui restaurant, fiind primul care a luat masurile necesare. Dupa stingerea incendiului, a coordonat evacuarea clientilor din zona respectiva si a ajutat cu informatii pompierii ajunsi la fata locului. A fost implicat, de asemenea, in mai multe incidente in care persoane necunoscute au furat produse din magazine, sau au adus injurii altor colegi, acesta reusind sa-i predea pe vinovati pe mana politiei.

Comportamentul domnului Dumitru este unul exemplar, participand la toate misiunile pentru care a fost solicitat, dand dovada de prompitudine si profesionalism.

Ii multumim domnului Badea Carstea pentru ca respecta si promoveaza valorile firmei si pentru ca prin integritate si vigilenta ne demonstreaza ca Oamanii Fac Diferenta!