Coscai Adrian

Dupa ce in luna Iulie, domnul Coscai Adrian, agent de securitate in Bucuresti, a fost Angajatul Lunii, acum, a castigat titlul de Angajatul Anului, reusind sa se detaseze de ceilalti concurenti, prin multitudinea de evenimente la care a participat si pe care le-a rezolvat cu brio.

Domnul Adrian este un angajat activ, care face fata de fiecare data provocarilor aparute, in luna iulie confruntandu-se cu o situatie dificila, la care a raspuns prompt, punandu-si propria viata in pericol. Incidentul ar fi putut avea urmari grave, daca agentul nostru, nu actiona imediat. In bazinul din interiorul obiectivului, a fost turnata o concentratie foarte mare de substante care puteau afecta grav viata copiilor ce urmau sa intre acolo. Domnul Coscai, a intrat in bazin si a scos toata apa, aceasta interventie necesitand chiar si o verificare medicala, expunandu-se unui risc ridicat cand a luat aceasta decizie.

A continuat sa ajute oamenii si sa ne demonstreze ca are spirit civic, prin nenumarte incidente solutionate de-a lungul anului.

A reusit sa previna cateva furturi, la unul dintre ele fiind nevoit sa imobilizeze persoana in cauza, gasind asupra ei, atat produse furate, cat si spray lacrimogen, briceag si box de mana. Persoana a fost predata politiei, dupa ce a incercat sa fuga, agentul reusind sa-l opreasca. In luna noiembrie, a acordat primul ajutor unei persoane care avea o rana deschisa la cap, acesta cazand de la o distanta de 3 metri. Ajutorul sau a fost vital, pana la venirea ambulantei. In decembrie, a asistat o persoana care acuza dureri in dreptul inimii. A anuntat farmacista din cadrul centrului comercial si a stat cu acesta pana a venit ambulanta, acesta refuzand sa mearga la spital, desi tensiunea lui era de 22,6. In data de 29 decembrie a mai acordat primul ajutor unei persone carei ii intrase un cui intre coaste, acesta spunand ca nu isi mai simte partea stanga; agentul a stat cu ele pana la venirea smurd-ului. La fel s-a intamplat in data de 24 decembrie, cand agentul a fost nevoit sa acorde primul ajutor unui copil in varsta de 7 ani, care avea convulsii.In inaurie 2017, a reactionat calm la o alarma de inendiu, reusind sa identifice problema si facand oamenii din jur sa isi pastreze calmul.

Pentru toate cele mentionate mai sus si pentru tot devotamentul dovedit, domnul Coscai a venit la Sediul Central, unde a fost premiat, seara fiind invitat la o cina festiva in cinstea sa.

Ii multumim domnului Adrian Coscai pentru curajul dovedit si intregii echipe Area Centrale pentru implicare, seriozitate  si pentru faptul ca zilnic ne demonstreaza ca “Oamenii Fac Diferenta!"