Mariana Barariu

In spatele cuvintelor Integritate, Vigilenta si Ajutor, exista un om care isi insuseste zilnic aceste valori si care cu o loialitate desavarsita, evidentiaza adevarata noastra valoare.

Doamna Barariu Mariana, este angajata noastra de 9 ani, si continua sa faca performanta, aducand firmei beneficii in fiecare zi prin devotamentul dovedit.

Dupa ce a fost aleasa Angajatul Lunii August, doamna Barariu, a continuat sa se faca remarcata, astfel ajungand sa devina Angajatul Anului.

Inceputul doamnei Mariana in firma a fost la obiectivul Baumax Suceava, ca Agent de Securitate, apoi a devenit Sef de Tura, evidentiind din nou ca “Oamenii fac Diferenta”. Vigilenta si integritatea sunt cateva din calitatile pe care le detine si pe care continua sa le urmeze de atatia ani, promovand valorile companiei.

A fost o reala placere sa o cunoastem pe doamna Barariu la Bucuresti, atunci cand a venit pentru premiere. Vizibil emotionata si fericita pentru ca a fost castigatorea anului 2016, doamna Mariana, ne-a transmis entuziasmul sau si ne-a facut sa fim mandri ca avem asa angajati.

Ascensiunea firmei se datoreaza celor 4000 de angajati, pe care ii avem in momentul de fata, care continua in fiecare zi sa ofere servicii de cea mai buna calitatea clientilor.

Fiecare zi aduce o noua provocare si experiente unice, carora agentii reusesc sa le faca fata cu brio.

Pentru a avea succes trebuie sa gasesti oameni, care sa te motiveze si care sa te inspire, de aceea este important ca fiecare dintre noi sa fie alaturi de cei care au nevoie. Multumim  domnului Ciuhan – Inspector Securitate Suceava pentru tot sprijinul oferit si intregii echipe Area MOD.