Claudiu Marius Pop

Orice angajat Securitas Romania trebuie sa aiba definite cele trei valori ale companiei. Atunci cand integritatea, vigilenta si ajutorul se concretizeaza in mod constant in rezultate, inseamna performanta pentru noi, dar, mai ales, pentru clientii nostri.

Pop Claudiu-Marius, agent de securitate in cadrul Baumax Cluj si-a insusit cele trei valori in fiecare zi in ultimii cinci ani pe care i-a dedicat cu loialitate companiei si in care a invatat ca dincolo de efortul care trebuie depus in vederea indeplinirii sarcinilor, este nevoie de anumite calitati prin care sa faca diferenta. Cheia increderii clientului in Securitas sta in fiecare dintre angajatii Securitas, iar importanta cu care tratam problemele clientilor se reflecta in atitudinea pe care angajatii nostri o au in fata provocarilor carora trebuie sa le faca fata zilnic.

Pentru Pop Claudiu-Marius, fiecare provocare a reprezentat un prilej de a demonstra ca este o componenta esentiala in bunul mers al Securitas Romania. Si pentru ca a adus un plus de valoare prin activitatea sa, a fost cel care in 2012 a facut diferenta.
Rezultatele lunare din cadrul obiectivului Baumax si evitarea anumitor incidente ce ar fi adus prejudicii pentru client au fost posibile prin aplicarea corecta a procedurilor, dar si prin calitatile profesionale, etice si morale pe care Pop Claudiu a dovedit in repetate randuri ca le detine.

In ziua premierii sale, Securitas Romania a organizat pentru Pop Claudiu-Marius vizite in doua obiective importante din Bucuresti, unul care face parte din segmentul Centrelor Comerciale, iar celalalt din segmentul Industrial. Scopul vizitelor a fost acela de a-i oferi o perspectiva diferita asupra activitatii pe care ceilalti colegi ai sai o desfasoara in cadrul Securitas.  Interesul manifestat in urma acestor vizite au evidentiat dorinta sa de autodepasire si capacitatea de adaptare in orice situatie. 

Felicitari colegului nostru, Pop Claudiu-Marius pentru performanta sa si intregii echipe Area Vest din care face parte!