Turneul Stradivarius 2016

16 mai 2016

Securitas sustine excelenta in cultura

Pentru Securitas Romania, 2016 este un an cu totul special. In concordanta cu misiunea si valorile noastre, am reusit sa continuam traditia inovatiei si a excelentei prin oameni. De aceea, suntem bucurosi sa va anuntam ca si anul acesta, al optulea la rand, suntem partenerul exclusiv pe securitate al Turneului Stradivarius sustinut de Alexandru Tomescu in Romania.

Ne face o deosebita onoare sa facem parte din acest proiect de succes si sa stim ca Alexandru Tomescu ne incredinteaza siguranta pretioasei viori Stradivarius Elder-Voicu pe parcursul turneului, de a carui buna desfasurare ne vom ocupa. Pe aceasta cale, va invitam sa luati parte la acest eveniment cultural protejat de Securitas si sa va bucurati de sunetul sublim al viorii Stradivarius.

In speranta ca va veti putea face timp pentru muzica sensibila a lui Alexandru Tomescu si ca va veti lasa fermecat de magia spectacolelor de anul acesta, va comunicam ca noi suntem acolo pentru siguranta tuturor, pe intreaga perioada a turneului (7 mai – 2 iunie).

Securitas sustine excelenta in cultura.