Turneul Stradivarius 2018

10 mai 2018

Pentru al 11-lea an consecutiv, ne bucuram ca suntem in continuare parte din turneul Stradivarius 2018, care celebreaza anul acesta centenarul Romaniei, alaturi de marele violonist Alexandru Tomescu.

Securitas sustine excelenta in cultura.

Valoarea națională a României este alcătuită din proprietatea intelectuală românească – creații ale minții și talentului românilor: talent muzical, invenții, opere muzicale, literare, artistice și simboluri, nume și imagini utilizate în promovare. Toate  acestea contribuie la construirea identității naționale, la promovarea valorilor și Patrimoniului național.

Turneul Internațional Stradivarius, ca brand cultural național,  prezintă în anul 2018  – proiectul muzical românesc, dedicat CENTENARULUI – “BALADA – UN SECOL DE MUZICĂ!”

Romania urmeazscelebreze, la Decembrie 2018,  Centenarul Marii Uniri, iar noi ne bucuram ca putem ajuta la linistea si buna desfasurare a evenimentului, pe care Alexandru Tomescu, vrea sa il dedice acestei sarbatori.

Timp de o luna, vom avea in grija celebra vioara Elder-Voicu Stradivarius, pe care violonistul roman, ne-o incredinteaza de atatia ani.

Este o onoare sa facem parte din acesta echipa, care promoveaza cultura romaneasca si multumim lui Alexandru Tomescu pentru increderea pe care o are in compania noastra.

De asemenea, colegii nosrti contribuie la mentinerea acestui parteneriat de atatia ani, prin Integritatea si Vigilenta de care dau constant dovada. Ei sunt cei care ne demonstreaza constant ca Oamenii Fac Diferenta!