Securitas si Alexandru Tomescu, din nou impreuna in Turneul Stradivarius 2015

1 mai 2015

Dupa mai bine de trei ani in care Securitas si-a dedicat timpul pentru protejarea Stradivarius in cadrul concertelor sustinute de celebrul violonist, Alexandru Tomescu, Securitas Romania revine pentru a se asigura ca atat vioara Stradivarius, cat si Alexandru Tomescu pasesc in siguranta in noul Turneu Stradivarius 2015.

ncepand cu 3 mai, 2015, Securitas va fi partenerul acestui eveniment,  iar echipa noastra specializata il va insoti in permanenta pe violonistul Alexandru Tomescu si pretioasa vioara Stradivarius.

„TURNEUL INTERNAȚIONAL STRADIVARIUS – ENESCU EXPERIENCE”- 2015 este dedicat memoriei marelui muzician roman GEORGE ENESCU- la 60 ani de la moartea artistului. În cadrul turneului care va avea loc in perioada 3-30 mai , violonistul Alexandru Tomescu va interpreta pe vioara Stradivarius Elder -Voicu integrala Enescu.  El va fi acompaniat de pianistul rus Eduard Kunz.

Totodata, Turneul Internațional Stradivarius este dedicat unei cauze sociale si de interes public – RESTAURAREA Casei Enescu de la Mihaileni- Botosani si transformarea intr-un centru cultural si muzical international.

Turneul se va desfasura in perioada 03-30 Mai, avand in program nu mai putin de 16 orase din tara, dar si orase din Republica Moldova si Franta.

Securitas Romania il va insoti pe artist in toate cele 16 orase din tara, dar si in Chisinau si la Paris, pentru a se asigura ca nimic nu va perturba sunetele magice pe care doar o vioara Stradivarius le poate produce.