Securitas security guard

Securitas, partener la evenimentul Suedia Creativa din 2016

7 octombrie 2016

Pentru al treilea an la rand, Securitas este protectorul creativitatii, in cadrul festivalului Suedia Creativa. Acest eveniment cuprinde numeroase activitati artistice, conferinte, workshop-uri, expozitii si proiectii de film, toate in numele egalitatii sanselor, educatiei, a spiritului civic si inovativ. Toate acestea sunt valori pe care Securitas le pretuieste si le protejeaza, ori de cate ori are ocazia.

Securitas va asigura buna desfasurare a festivalului, pentru peste 800 oameni ce vor fi prezenti la fiecare eveniment.

Suntem onorati de faptul ca putem sprijini, prin activitatea noastra, desfasurarea unui eveniment de o asemenea anvergura si insemnatate pentru promovarea unui cumul de valori in care credem la randul nostru.

Securitas sustine inovatia si creativitatea in orice forma, iar Suedia Creativa este o manifestare exemplara a acestora. Creativitatea implica generarea de idei noi, iar inovatia presupune punerea in aplicare a ideilor creative, iar noi consideram ca ambele sunt strans legate in procesul prin care oferim servicii de protectie de inalta calitate. Pentru aceasta, investim in mod constant in solutii tehnologice de ultima generatie si cautam continuu metode inovative de eficientizare a serviciilor pe care le furnizam." Dragos Maracine (Director General, Securitas Romania)

Printre alte servicii si tehnologii performante Securitas, putem aminti:

Monitorizare Sisteme de Alarma
Operatorii Securitas sunt mereu in alerta si pregatiti sa intervina in cazul unui incident. Asigura monitorizarea 24/24, verifica sistemele de alarma si actioneaza fara intarziere.
Tracking
Securitas asigura monitorizarea obiectelor in miscare prin cea mai noua tehnologie globala GPS
Monitorizare video de la distanta
Monitorizarea video de la distanta consta in solutii de supraveghere video care introduc inovatia in securitate, aducand-o la rang de arta. Camere din cea mai noua generatie si software care asigura transmiterea in timp real a imaginilor, previn incidente si optimizeaza timpul de reactie.