Securitas la evenimentul Suedia Creativa 2015

7 iunie 2015

Pentru al doilea an consecutiv, Securitas Romania a participat in calitate de partener la evenimentul „Suedia Creativa”, ce a avut loc in Herastrau la Roaba de Cultura, in perioada 5-7 iunie.

Ambasada Suediei, in parteneriat cu Asociatia Green Revolution au organizat timp de trei zile a doua editie a evenimentului Suedia Creativa. Securitas Romania a avut o echipa dedicata acestui eveniment pentru a se asigura ca totul decurge in conditii de siguranta.

Un eveniment organizat in spatiu deschis si cu intrare libera necesita atentie sporita si vigilenta din partea agentilor de securitate. Agentii de securitate ai Securitas au avut grija timp de trei zile ca totul sa se desfasoare in conditii de siguranta, s-au asigurat ca spectatorii prezenti se pot bucura de ceea ce a oferit acest eveniment si au avut grija de bunurile aflate in zona.

Cu prilejul conceptului „Suedia Creativa” au fost aduse in atentia publicului romanesc cultura, traditiile si muzica suedeze. Printre activitatile derulate in cadrul acestui eveniment, s-au regasit muzica de buna calitate cu Smiley, crosul Suedia Creativa, spirometrii gratuite, demonstratii de gatit si rasfat culinar, ateliere de pictura a calutului Dalahäst, ateliere de reciclare creativa si multe alte activitati menite sa reflecte creativitatea si grija fata de mediu, valori promovate de societatea suedeza.

Securitas Romania a avut grija ca toate activitatile sa reprezinte un timp de calitate petrecut cu prietenii si familia in natura, acesta fiind si scopul principal al intregului eveniment.