Securitas si Necessitas impreuna pentru cei care au nevoie

4 aprilie 2014

Securitas Romania impreuna cu Asociatia Necessitas au initiat o campanie de caritate cu ocazia Sarbatorilor Pascale, dedicata unor oameni cu situatii deosebite.

Spiritul de solidaritate a fost concretizat de actiunile angajatilor Securitas Romania care s-au mobilizat in vederea indeplinirii unui vis pentru familiile defavorizate din mai multe zone ale tarii. Astfel ca sediul Securitas de la Bucuresti a reprezentat centrul de colectare a pachetelor care au plecat in casele a 16 familii. Asociatia Necessitas a contribuit in cea mai mare parte la cumpararea produselor alimentare pentru nevoiasi, urmand cu ajutorul companiei Securitas sa se implice in actiuni caritabile pentru copiii cu probleme, odata cu strangerea de fonduri din donarea celor 2%. 

In sprijinul Asociatiei Necessitas, colegii din cadrul Securitas Romania au participat la cumpararea produselor, implicandu-se activ la impachetarea acestora si la distribuirea catre cele 16 familii in care zambetele au fost readuse pe chipurile a 34 de copii. O zi intreaga s-au straduit pentru a face fericite acele cateva familii care aveau nevoie de o raza de speranta, in special in zile de sarbatoare.