Securitas Romania si-a schimbat sediul central din Bucuresti

25 noiembrie 2015

Incepand cu 23 noiembrie, 2015, Securitas Romania si-a schimbat sediul central din Pipera, mutandu-se in zona Baneasa din Bucuresti.

Proiectul de schimbare a noului sediu s-a desfasurat pe o perioada destul de mare si a presupus implicare si consecventa din partea angajatilor Securitas Romania in identificarea unui spatiu potrivit, planificarea si amenajarea acestuia conform regulilor de imagine impuse de Grupul Securitas.

Dupa indelungi cautari, a fost gasit un spatiu care sa indeplineasca cerintele Securitas Romania. Locatia din Baneasa este una moderna care pune la dispozitia angajatilor o sala de conferinte, o sala de interviuri in care potentialii angajati se pot simti cat mai confortabil, birouri spatioase si amenajate in asa fel incat sa confere un sentiment de familiaritate, un silent box care ofera intimitate in cazul in care cineva doreste sa vorbeasca la telefon sau sa aiba un moment de liniste.

Dispeceratul ARS (Centrul de Alarme si Raspuns la Situatii de Urgenta) este amplasat in cadrul sediului din Baneasa si dispune de echipamente de ultima generatie care reprezinta baza desfasurarii activitatii de monitorizare si interventie. Cu prilejul noului sediu, s-au facut pasi importanti pentru implementarea proiectului Centrului Operational al Securitas (SOC) ce asigura monitorizarea atat normala, cat si de la distanta, sisteme de urmarire persoane si autovehicule, servicii de suport operational si clienti, intretinere de la distanta a echipamentelor tehnice.

Noul Sediu incorporeaza echipamentele de securitate de inalta tehnologie si beneficiaza de dotarile necesare asigurarii unui mediu propice atat pentru angajati, cat si pentru vizitatori.

Securitas Romania este situata pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44, cladirea A, aripa A1, etaj 2, sector 1, Bucuresti.