Securitas, partener la evenimentul "Suedia Creativa"

17 iunie 2014

Ambasada Suediei la Bucuresti si Business Sweden in parteneriat cu Asociatia Green Revolution au organizat in weekend-ul 13 – 15 iunie evenimentul intitulat Suedia Creativa, un eveniment care a adus in atentia publicului romanesc cultura, traditiile si muzica suedeze, la Roaba de Cultura.

Evenimentul a reprezentat un prilej de relaxare si incantare pentru vizitatorii Parcului Herastrau, care si-au transformat micile plimbari in delectari cu traditii suedeze. Companiile suedeze si-au expus produsele sau au pus la dispozitia spectatorilor serviciile lor, iar muzica a rasunat pe ritm suedez adunand in jurul scenei sute de curiosi veniti sa-l vada pe Kim Cesarion, un vestit cantaret din Suedia.

Pentru ca nimic sa nu perturbe atmosfera relaxanta de care s-a bucurat acest eveniment, Securitas Romania a avut o echipa de agenti de securitate care au venit in sprijinul organizatorilor, asigurandu-se ca totul se desfasoara in conditii de siguranta. Inovatie si profesionalism, au fost elementele caracteristici ale Securitas in cele trei zile de eveniment.