Securitas alaturi de Sun Plaza la sarbatorirea celor 4 ani de existenta

2 martie 2014

Joi, 27 februarie, 2014, Complexul Comercial Sun Plaza a sarbatorit 4 ani de activitate, prilej cu care au fost invitate formatii de renume precum tobosarii de la Barbarossa si formatia Zdop si Zdup.

Evenimentul celebrarii celor 4 ani de existenta a reunit clientii centrului comercial care au primit diverse premii cu aceasta ocazie si s-au putut bucura de spectacolul oferit in cadrul Sun Plaza Mall.

Tot de aproape 4 ani, Securitas Romania asigura siguranta Centrului Comercial Sun Plaza si a sutelor de clienti care frecventeaza zilnic aceasta locatie. Fiind un eveniment spectaculos care a atras privirile a sute de curiosi pe scena amplasata in Centrul Comercial Sun Plaza, a fost necesara prezenta mai multor agenti de securitate ai Securitas Romania care au asigurat zona in care s-a desfasurat spectacolul.

In sprijinul organizatorilor acestui eveniment, Securitas Romania a avut o echipa de 10 agenti de securitate si 4 agenti de interventie care au patrulat pe toata durata evenimentului, asigurandu-se ca nu va avea loc vreun incident neplacut care ar putea perturba siguranta organizatorilor, a invitatilor, dar mai ales, a clientilor veniti sa asiste la spectacol.

Securitas este lider in domeniul securitatii private. Avem mai mult de 300.000 de angajati in 53 de tari din Europa, America de Nord, America Latina, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client.