Securitas Romania la Bursa locurilor de munca 2018

30 octombrie 2018

Ediţia din această toamnă a Bursei locurilor de munca pentru absolvenţii promoției 2018, organizată de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, a avut loc in data de 19 Octombrie 2018, Securitas fiind una dintre Companiile care sprijina tinerii absolventi, oferindu-le oportunitati chiar si celor fara experienta.

Securitas, alaturi de tine!

Absolventii unei forme de invatamant, care inca nu si-au gasit un loc de munca, au avut sansa de a intra pe piata muncii, la Bursa locurilor de munca destinata lor, ce a avut loc in data de 19 Octombrie.

Bursa a reprezentat o oportunitate pentru toti solicitantii interesati in a cunoaste mai bine piata muncii si ofertele de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii profesionale, sau sa se orienteze spre ocupatii cu posibilitati de angajare pe termen mediu si lung. 

Obiectul principal al acestui eveniment l-a constituit cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca. 

Peste 2000 de agenti economici au raspuns invitatiei de a participa la acest eveniment, Securitas fiind una dintre Companiile care au scos posturi vacante pentru tinerii dornici sa se lanseze pe piata muncii si nu numai.

Posturile libere au fost prezentate celor interesati, cateva dintre ele putand fi regasite chiar aici

Desi Bursa s-a adresat in special promotiei 2018, dintre cei aproximativ  22 de mii de participanti la nivelul intregii tari, numarul celor care faceau parte din categoria vizata, a fost in jur de 9 mii de persoane, iar dintre acestia, doar 6 mii s-au aratat interesati de locurile de munca oferite de catre angajatori. 

Reprezentantii Securitas Romania s-au arătat dezamagiti de prezenţa foarte slabă a potenţialilor candidați, foarte putini participanti, iar tinerii aproape “absenti”, in cadrul evenimentului ce a avut loc in Bucuresti.  Estimând media de vârsta a participanţilor, aceasta a fost în jur de 45 de ani. 

Tot in cursul acestui an, pe 20 Aprilie, Secritas Romania a participat si la Bursa Generala a locurilor de munca, eveniment organizat de ANOFM la nivel national, obiectul principal al acestui eveniment constituindu-l interactiunea directa dintre angajator si solicitant.

A fost o alta oportunitate oferita tuturor celor care erau in cautarea unui loc de munca, unde Securitas nu a ezitat sa ofere suportul necesar celor interesati. 

Fata de evenimentul din acesta luna, cel din primavara s-a bucurat de un numar considerabil mai mare, acesta fiind in jur de 39 de mii de persoane participante, la nivel national, cativa dintre ei avand sansa de a fi angajati pe loc.

Cu toate aceste, Securitas Romania, continua sa ofere sprijin tinerilor aflati la inceput de drum, cu sau fara studii superioare, ajutand astfel la dezvoltarea economica a tarii.

Cu ajutorul ofertelor noastre de muncă putem crea împreuna alternative pentru viitorului tău!

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la: 021.232.11.35

 

Documente Disponibile