Solutii de Securitate oferite in cadrul Segmentului Industrial

Securitas Romania are o prezenta semnificativa pe piata de securitate in domeniul industrial, avand parteneriate in desfasurare cu companii producatoare din mai multe segmente de activitate. Acesti clienti incredinteaza patrimoniul lor material (utilaje, hale de productie si prelucrare, bunuri materiale), personalul dar si informatiile vitale desfasurarii activitatii lor catre Securitas.

Datorita experientei in domeniu, atat la nivel national, cat si mondial, Securitas ofera solutii de securitate integrate, create pentru acest segment de activitate. Suntem intotdeauna pregatiti pentru a gasi solutiile de securitate care sa raspunda necesitatilor si provocarilor de afacere ale clientilor nostri.

Servicii de Securitate care asigura acest segment

Securitas ofera un pachet complet de servicii de securitate. Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de consultanta (audit de securitate si risc), paza specializata, control acces, patrulare, monitorizare si interventie rapida. Agenţii nostri sunt pregatiti profesional pentru protejarea obiectivelor din cadrul acestui domeniu de activitate.