Skip to main content

Angajatul Lunii

Oameni uimitori, talentați, care împărtășesc valorile și pasiunea noastră, lucrează la Securitas. Din păcate, nu îi putem prezenta pe toți cei aproximativ 3000 de colegi de aici, din Romania, dar lunar, vom pune poveste unui dintre ei, care prin rezultatele obtinute, a fost ales Angajatul Lunii, pentru ca, aici, la Securitas OAMENII FAC DIFERENTA!

La Securitas, toata lumea are o poveste de spus. Ne desfasuram activitatea peste tot in lume, oferind tot ce putem pentru a face clientilor nostri viata mai sigura si, in acelasi timp, ne dezvoltam si ne imbunatatim permanent activitatea. Pentru a afla mai multe despre ce inseamna sa faci parte din echipa Securitas, am dori sa va prezentam cativa dintre Eroii nostri de Fiecare Zi care prin implicarea lor, fac diferenta!

Programul "Angajatul Lunii" a inceput in 2009 si urmareste identificarea si recompensarea meritelor angajatilor nostri.

Responsabilitatea unui agent de securitate nu este deloc una usoara, acesta fiind nevoit sa ia initiativa pentru solutionarea unor probleme ce ar putea cauza prejudicii clientilor. Uneori aceste initiative sunt unele care conduc la rezultate exceptionale, angajatii demonstrand abilitati si calitati deosebite care nu trebuie trecute cu vederea.

Securitas Romania si-a propus sa incurajeze aceste initiative, oferindu-le ca exemple in cadrul programului Angajatul Lunii.

Din cadrul acestui program, a derivat si Angajatul Anului. Programul Angajatul Anului presupune selectionarea unui angajat dintre cei 12 castigatori ai concursului "Angajatul Lunii", care a continuat sa persevereze si sa iasa in evidenta.

Contactaţi-ne pentru mai multe detalii

Vrei să afli mai multe? Trimite-ne întrebările și gândurile în acest formular și îţi vom răspunde cât mai curând posibil.

Formular de Contact

An error has occurred while getting captcha image